Diensten

Onderhoudsmanagement

Uw gebouw en installaties hebben behoefte aan onderhoud, moeten technisch in conditie zijn en moeten voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid en milieu. Bovendien wilt u controle houden op de financiële aspecten die hierbij een belangrijke rol spelen.

Meer over Onderhoudsmanagement

Projectmanagement

Veel opdrachtgevers ervaren het bouwproces als ondoorzichtig. Door de complexe wet- en regelgevingen is het noodzakelijk een professionele partner in te schakelen, om een compleet project doelmatig te kunnen realiseren. De managementwerkzaamheden beslaan het gehele traject, van initiatief tot oplevering en het daarop volgende beheer,

Meer over Projectmanagement

Sloopmanagement

Voor dat begonnen kan worden met het renoveren, restaureren, nieuw bouwen of uitbreiden van een gebouw komt het vaak voor dat er ingrijpende sloopwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden.
Het proces van een sloopproject vertoont veel overeenkomsten met een bouw- of renovatie project, er komt veel bij kijken: vergunningen, onderzoeken, aanbestedingsprocedures, projectmanagement.

Meer over Sloopmanagement

Tendermanagement

Als uitvoerende partij in de bouw- en onderhoudsmarkt kunt u het inschrijven op openbare en onderhandse aanbestedingen als een drempel ervaren. Vaak wordt het verwoorden van een werkwijze, manier van werken of strategie als lastig ervaren. Bij Asbo weten wij als geen ander hoe inschrijvingen beoordeeld worden en welke wensen er leven bij opdrachtgevers.

Meer over Tendermanagement

Wet kwaliteitsborging voor het bouwen – Wkb

Asbo is uw partner voor hoogwaardige diensten op het gebied van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Als erkende, gecertificeerde experts in bouwregelgeving en kwaliteitsborging staan wij klaar om u te begeleiden door het complexe landschap van wet- en regelgeving.

Meer over Wkb