MJOP ROC ter Aa Helmond

ROC Ter AA is een van de kleinste roc’s van Nederland. Er zijn honderden verschillende mbo-opleidingen in Nederland. Bij ROC ter AA vind je de 78 meest populaire. Samen met de Entree-opleidingen, VAVO en volwassenenonderwijs maken ROC ter Aa tot een kleine, maar complete school. Eén van de beste zelfs: ROC Ter AA staat in de MBO Keuzegids 2019 landelijk op de derde plaats.

In opdracht van ROC ter Aa heeft Asbo na een inspectie op locatie de staat van onderhoud van de gebouwen van ROC ter Aa in Helmond vastgesteld. De inspectie werd uitgevoerd op basis van de NEN2767. De inspectieresultaten zijn in O-Prognose verwerkt tot een MJOP waarbij de kosten voor de komende 40 jaar inzichtelijk zijn gemaakt.

Doordat er meerdere onderwijs instellingen gebruik maken van de gebouwen is er een duidelijke demarcatie aangebracht in de onderhoudshandelingen en kosten. Hierbij is een verdeling gemaakt tussen de stichting en de 2 onderwijsinstellingen. Deze demarcatie is door Asbo gevisualiseerd in een vlekkenplan en een kruisjeslijst zodat voor iedereen duidelijk is wie verantwoordelijk is voor het onderhoud.

Onderhoudsmanagement

Bijzonderheden
Het MJOP geeft duidelijk inzicht in wie verantwoordelijk is voor welk deel van het onderhoud

Onze rol

– inspectie conform NEN2767 (B, E, W)
– vertaling van onderhoudsbeleid naar MJOP
– inzicht in demarcatie door vlekkenplan
– MJOP voor zowel eigenaar als huurders
– BVO ca. 30.000 m2

Dit MJOP geeft ons inzicht duidelijk inzicht in de demarcatie van het onderhoud