ASBO zoekt een:

Bouwkundig adviseur

Ben jij een startende bouwkundige met een afgeronde bouwkundige HBO opleiding? Heb je 0 tot 2 jaar werkervaring en wil je graag aan de slag opdoen als bouwkundig adviseur? Wil jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van bouw en onderhoud? Lijkt het je leuk om verschillende (ver)bouwprojecten van A tot Z te begeleiden? En vind je het belangrijk om te doen wat je leuk vindt? Dan is deze uitdaging bij Asbo echt iets voor jou!

Asbo is een adviesbureau gespecialiseerd in projectmanagement en vastgoedzorg. Het team met gedreven collega’s brengt hierover dagelijks passend advies uit voor commerciële en non-profit vastgoedeigenaren.

Wat zijn jouw taken?

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden als Bouwkundig Adviseur?

Als junior bouwkundig adviseur ben je – na een inwerktraject – verantwoordelijk voor de begeleiding van uiteenlopende interessante projecten. Tijdens je inwerktraject loop je mee met een collega die jou meeneemt in de projectmanagement en vastgoedzorg. Je houdt je onder andere bezig met onderhoudsmanagement, projectmanagement en sloopmanagement.

Je wordt voorbereid om zelfstandig bestekken te maken, rapporten op te stellen, toezicht te houden en lopende (ver)bouwprojecten te begeleiden. In deze periode is het ook belangrijk om erachter te komen waar je kracht ligt en wat je leuk vindt. Asbo hecht veel waarde aan gelukkige collega’s die op de juiste plek in de organisatie zitten!

ASBO Medewerkers
Hoe ziet een werkdag eruit?

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Vanuit het kantoor in Rosmalen ga je op pad naar een project voor een bouwvergadering op locatie. Na afloop bepaal je in overleg met je collega’s de strategie van het proces en neem je verantwoordelijkheid voor jouw taken. Eenmaal terug op kantoor, geniet je van een heerlijke bak koffie en klets je even bij met je collega’s. Daarna werk je de notulen van de vergadering van die ochtend uit.

Je legt de afspraken vast bij objecten die je met een collega gaat inspecteren en zorgt dat de inspecties goed voorbereid zijn. Je ziet dat er nog wat tijd over is dus je kijkt nog even mee met een collega die resultaten van een haalbaarheidsonderzoek aan het uitwerken is.

Jouw werkdag zit erop! Morgen is weer anders, want dan begin je je dag met het uitwerken van een schetsontwerp in AutoCad en volgende week staat alweer het kwartaal uitje op de planning. Het is wel duidelijk, variatie, dynamiek en ontwikkeling staan centraal in deze topbaan!

Wat heeft Asbo jou te bieden?

Wat heeft Asbo jou zoal te bieden?

 • Goed salaris.
 • Een eigen individueel pensioenplan.
 • Een toffe uitdaging van 32 tot 40 uur binnen een informeel bedrijf.
 • 6 vakantieweken.
 • Laptop en smartphone van de zaak.
 • Flexibel in te delen uren.
 • Inwerktraject zodat je de werkzaamheden onder de knie krijgt en de organisatie goed leert kennen.
 • De mogelijkheid om thuis te werken of vanuit huis te vertrekken voor een afspraak op locatie.
 • Bijzondere projecten door heel Nederland: van het Museumkwartier en de Brabanthallen in Den Bosch tot het Safari Resort Beekse Bergen in Hilvarenbeek en De Innovatoren in Venlo.
 • Veel vrijheid in je functie, zonder afgebakende werkzaamheden. Bij Asbo vinden ze het belangrijk dat je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent!
 • Volop mogelijkheden om door te groeien.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. trainingen, cursussen of opleidingen, zodat je het maximale uit jezelf kan halen.
 • Een hecht en gezellig team van gedreven vakspecialisten, ieder met zijn of haar eigen passie en specialiteit.
  Ieder kwartaal leuke activiteiten met het team (zoals samen karten of vissen) en 1 keer per jaar een uitje met het gezin en/of je partner erbij!
Wie ben jij?

Wie ben jij?

Je bent nieuwsgierig en een tikkeltje eigenwijs. Jij krijgt er energie van om nieuwe dingen te leren en wilt graag het beste uit jezelf halen. Je bent niet bang om vragen te stellen, zodat je de fijne kneepjes van het vak goed leert. Ook kijk je ernaar uit om zelfstandig aan de slag te gaan en de functie jezelf eigen te maken.

Daarnaast:

 • heb je een afgeronde mbo+/hbo-opleiding richting Bouwkunde (HTS/MTS/TU), of vergelijkbaar;
 • beschik je over 0-2 jaar werkervaring;
 • woon je bij voorkeur binnen een straal van 30 km rondom Rosmalen.
 • pré als je bekend bent met AutoCad of O-prognose of dit graag wil leren;
Waar ga je werken?

Waar ga je werken?

Asbo adviseert commerciële en non-profit vastgoedeigenaren over bouw en onderhoud. Ze zijn gespecialiseerd in onderhoudsmanagement, projectmanagement, sloopmanagement en tendermanagement. Asbo is al meer dan 30 jaar actief in deze branche en heeft al veel verschillende organisaties geadviseerd. Van musea tot school en diertuin: ze weten goed in te spelen op de behoeftes en wensen van de opdrachtgever.

Je komt te werken in een gezellig team met een gezonde mix van denkers en doeners. Er heerst een informele sfeer, waar hard wordt gewerkt én gelachen. Het team houdt van directe communicatie en concrete adviezen. Ook luistert Asbo aandachtig naar jouw ambities en wensen om te zorgen dat jij op de juiste plek in de organisatie zit!

Interesse?

Interesse?

Wij leren je graag kennen!

Stuur je cv en motivatie naar Lonneke de Been via l.debeen@asboadvies.nl. Heb je nog vragen over de organisatie en/of vacature? Ook dan kun je mailen of bellen op 073-6430434 of 06-81525408.

Ben je benieuwd naar hoe jouw werkdag eruit gaat zien? Loop dan gerust een dagje mee! Ook hiervoor kun je terecht bij Lonneke.

vacature categorieën: Project Management
type vacatures: Full TimePart Time
Direct solliciteren