Tendermanagement

Als uitvoerende partij in de bouw- en onderhoudsmarkt kunt u het inschrijven op openbare en onderhandse aanbestedingen als een drempel ervaren. Vaak wordt het verwoorden van een werkwijze, manier van werken of strategie als lastig ervaren. Bij Asbo weten wij als geen ander hoe inschrijvingen beoordeeld worden en welke wensen er leven bij opdrachtgevers.

Wanneer u een aanbesteding vindt waar u op in zou willen schrijven dan kunnen wij u adviseren welke strategie u het beste kan hanteren. Ook kunnen wij een plan van aanpak voor u opstellen of uw eigen plan redigeren. 

Op elk moment houdt u zelf de regie, wij geven aan wat de beste strategie is, samen met u bekijken we hoe deze strategie opgepakt kan worden door uw organisatie.
Wanneer u de aanbesteding gewonnen heeft helpen wij u met het implementeren van de strategie in uw organisatie. Daarnaast kunnen wij het contractmanagement voor u verzorgen zodat u na het verkrijgen van de opdracht verder bouwt aan een goede verstandhouding met uw opdrachtgever. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en behaalde resultaten.

In het kort

Met jarenlange ervaring aan opdrachtgeverskant weten wij waar u het verschil kan maken voor de opdrachtgever.
Door regelmatig inschrijvingen te verzorgen weten wij wat de markt te bieden heeft en kunnen wij wensen en capaciteiten met elkaar verbinden.

Vergroot u kansen in een aanbesteding

•    Monitoren potentiële opdrachten
•    Advies tenderstrategie
•    Opstellen of redigeren plan van aanpak
•    Bouw- en onderhoudsvraagstukken

•    Ondersteuning implementatie
•    Ondersteuning contractmanagement
•    Voor opdrachtgevers & opdrachtnemers

Diensten

Groeien met opdrachten van de openbare markt?

Hulp bij bouw- en onderhoudsaanbestedingen?