Wet kwaliteitsborging voor het bouwen – Wkb

Gecertificeerde experts in bouwregelgeving en kwaliteitsborging

Asbo is uw partner voor hoogwaardige diensten op het gebied van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Als erkende, gecertificeerde experts in bouwregelgeving en kwaliteitsborging staan wij klaar om u te begeleiden door het complexe landschap van wet- en regelgeving.

Wkb-begeleiding en maatwerkoplossingen voor professionals en particulieren

Onze diensten helpen u om te voldoen aan de strenge eisen van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen. Met onze ondersteuning kunt u uw project(en) succesvol voltooien en tegelijkertijd aan de hoogste normen van kwaliteit voldoen. Of u nu een aannemer, projectontwikkelaar, architect, bouwprofessional of particulier bent, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en vereisten.

In het kort

Asbo is een gecertificeerde kwaliteitsborger. Wij bieden gespecialiseerde diensten aan voor de Wkb. Ons deskundige team begeleidt u bij het voldoen aan de eisen van de regelgeving en biedt op maat gemaakte oplossingen voor uw project.

Gratis adviesgesprek

Actuele en diepgaande kennis van wet- en regelgeving

Ons deskundige team staat bekend om zijn diepgaande kennis van de regelgeving en zijn vermogen om praktische en effectieve oplossingen te bieden die aan uw budget en tijdschema voldoen. Van het opstellen van kwaliteitsborgingsplannen en uitvoeren van inspecties tot begeleiding gedurende het gehele bouwproces, wij zijn er om u te helpen slagen.

Voor elk project een persoonlijke benadering met maximale service en expertise

Bij asbo streven we naar het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten gebaseerd op vertrouwen, integriteit en uitmuntendheid. We begrijpen dat elk project uniek is en daarom een persoonlijke benadering vereist. Wanneer u met ons samenwerkt, kunt u erop vertrouwen dat u de hoogste niveaus van service en expertise krijgt.

Meer weten over hulp bij het naleven van de Wkb?

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en hoe wij helpen bij het naleven van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan succesvolle en kwalitatief hoogwaardige bouwprojecten.

Bouw veilig met een kwaliteitsborger van asbo

•    Beoordeling van bouwplannen
•    Uitvoeren van toezicht en inspecties
•    Rapporteren van bevindingen
•    Begeleiding gedurende het gehele bouwproces
•    Documenteren en vastleggen
•    Effectief communiceren


Gratis adviesgesprek?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op voor een afspraak. U kunt uiteraard ook zelf contact opnemen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Diensten

Groeien met opdrachten van de openbare markt?

Hulp bij bouw- en onderhoudsaanbestedingen?